Het verhaal van onze start

Individuen ontwikkelen tot rolmodellen die zich inzetten voor een inclusieve maatschappij en daarmee bijdragen aan het algemeen nut en belang.
IMG 1445

Over Mektep

Wij streven ernaar individuen te ontwikkelen tot rolmodellen die zich inzetten voor een inclusieve maatschappij. Door hun betrokkenheid dragen zij bij aan het algemeen nut en belang van onze samenleving. 

Onze focus ligt op het overbrengen van kennis en het organiseren van activiteiten die bijdragen aan deze missie.

Onze Missie

Onze missie is het creëren van een gemeenschap waarin iedereen de kans krijgt om een positieve impact te maken. We richten ons op het versterken van ethische waarden, de rechte rede, cultuur en liefdadigheid. Door deze pijlers te bevorderen, werken we aan een samenleving waarin iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

IMG 1448

Wat Wij Doen

Ethische Waarden: We bevorderen integriteit, respect en verantwoordelijkheid in al onze initiatieven.

De Rechte Rede: We stimuleren kritisch denken en rationele besluitvorming om individuen te helpen weloverwogen keuzes te maken.

Cultuur: Onze culturele evenementen en workshops zijn ontworpen om wederzijds begrip en waardering te bevorderen.

Liefdadigheid: We ondersteunen diverse liefdadigheidsprojecten die gericht zijn op het helpen van de meest kwetsbaren in onze samenleving.

Doe Mee

Bij Mektep geloven we in de kracht van samenwerking en gemeenschapszin. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze activiteiten en bij te dragen aan een inclusieve en rechtvaardige maatschappij.

Samen kunnen we een toekomst bouwen waarin kennis, ethiek, cultuur en liefdadigheid de fundamenten zijn van een harmonieuze samenleving.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om deel te nemen aan onze initiatieven. We verwelkomen je graag in onze gemeenschap!

IMG 1263

Mektep Hangi Cemaate Bağlı?

Mektep, birkaç arkadaşın başlattığı bir dernektir. Bu sebeple hiçbir yere bağlılığı yoktur. Mektep ailesi olarak bütün Ehli Sünnet ve’el Cemaat, aynı mesafede yoluna devam etmektedir.
Yasin Yildirim
Başkan
Webactueel + 11 firma yöneticisi
Zafer Ülgen
Genel sekreter
KPMG firmasında hukuk danışmanı
Yasin Yildirim
Başkan
Webactueel + 11 firma yöneticisi
Sinan Dogan
Sosyal Medya başkanı
Etkinliğimiz

Yaklaşan etkinliklerimize göz atın

Bu heyecan verici etkinlikler, topluluğumuzun bir araya gelip bilgi paylaşımı, ağ kurma ve yeni beceriler kazanma fırsatı sunuyor.

11

Sağlıklı yiyecek

08

Ekim

1000+ Ücretsiz Maske

15

Aralık

Bali Sahili Temizleniyor